Kom i gang med gratis alkoholbehandling

Find behandling og hjælp hvis du drikker for meget, eller er pårørende til en der drikker

Behandlingsguiden

Klik på kortet og få adresser på alle de steder, hvor du kan få hjælp.

Overvejer du en alkoholbehandling, at deltage i pårørende terapi eller måske dele dine erfaringer med andre i selvhjælpsgrupper?
Der er mange forskellige muligheder for hjælp: samtaler, familiebehandling, dagbehandling, døgnbehandling.
Her kan du finde adresser på alle de steder, der tilbyder akut hjælp, alkoholbehandling, rådgivning og hjælp til selvhjælp.

Tag første skridt og klik på kortet – du vil aldrig fortryde det

Det allersværeste for en der drikker for meget, eller en der er pårørende, er, at erkende problemet og gøre noget ved det.
Det skyldes blandt andet frygt for omverdenens reaktion.
Men dem der først har prøvet opmuntringerne, anerkendelsen og klappene på skulderen ville bare ønske, at de havde fået hjælp noget før.

Hvilken hjælp kan du få i Behandlingsguiden?

Der er over 300 steder i Danmark, der tilbyder alkoholbehandling, rådgivning, støtte og omsorg til personer med et skadeligt højt alkoholforbrug, voksne pårørende og børn der vokser op i familier med alkohol


Alkoholafhængige:

Behandlingsguiden indeholder informationer om ca. 100 behandlingssteder, 120 rådgivningssteder og 250 steder hvor du kan møde andre ligestillede i Danmark.


Voksne pårørende:

Behandlingsguiden indeholder informationer om ca. 100 steder med tilbud til voksne pårørende, 120 rådgivningssteder og 220 steder hvor du kan møde andre ligestillede i Danmark.


Drikker din mor eller far for meget?

På hjemmesiden Hope Ung kan du finde adresser på alle steder, hvor du kan få mere at vide om, hvad du kan gøre, hvis din mor eller far drikker for meget. Besøg www.hope.dk/ung

På Hope registrerer vi behandlingssteder, der i forvejen er registreret på Servicestyrelsens www.tilbudsportalen.dk. Alle steder, der tilbyder rådgivning, støtte og hjælp til selvhjælp, kan blive registreret på Hope Alkohol. Hope Alkohol undersøger ikke rigtigheden af, de oplysninger behandlingsstederne videregiver og kan derfor ikke stilles til ansvar for oplysningernes rigtighed.