Kom i gang med gratis alkoholbehandling

Vis hvem du er

Alkoholiker stå frem med din fortællingDu kan lave din fortælling som tekst. Men du kan også gøre din fortælling mere levende ved at vise et portrætbillede eller en kort videofilm sammen med fortællingen.

Det kan have stor betydning for andre, der har problemer med alkohol, at se helt almindelige mennesker, der også har det svært med afhængighed og alkohol.

Indsender du billeder eller videofilm, skal du opgive e-mail eller telefonnummer så vi kan kan kontakte dig og forsikre os om, at det er dig, der er på fotos og/eller film.

Billeder

Billeder til din fortælling kan være et portrætbillede af dig, billeder der viser dig i gang med havearbejdet eller en hobby, du holder af. Det kan også være tegninger, malerier eller collager, du har lavet, og som viser, hvordan du har oplevet det at være afhængig af alkohol eller pårørende til en person, der drikker for meget.

Videofilm

Videofilm skal forstås som korte optagelser, hvor du fortæller om de oplevelser, du har skrevet om i livsfortællingen. Det kan være optagelser, hvor du sidder i en stol og fortæller. Eller måske optagelser hvor du går en tur og fortæller om dit liv.

Kontakt Hope, hvis du ønsker at få lavet lavet en videofilm. Vi laver gerne filmen for dig og betaler dine rejseomkostninger til vores kontor i København.