Kom i gang med gratis alkoholbehandling

Fortællinger om alkoholproblemer og om at være pårørende til en der drikker for meget

Læs fortællinger om alkoholproblemerHvis du drikker for meget, eller er pårørende til en, der drikker, kan det være svært at se en vej ud af problemerne. Og det kan være en tung beslutning at kontakte en alkoholbehandling for at få hjælp.

Men hvis du læser fortællingerne her på Hope, skrevet af andre alkoholmisbrugere og pårørende til alkoholikere, vil du opdage, at du slet ikke er alene med dine tanker og følelser. Der er mange andre, der kender til problemer med alkohol. og nogle af dem har skrevet en livsfortælling og sendt den til visning her på Hope.

Læs andres fortællinger om alkoholproblemer - eller skriv din egen


Har du lyst til at læse om andres oplevelser, kan du her på siden vælge mellem hundreder af fortællinger, skrevet af ganske almindelige mennesker, der har haft problemer med alkohol, eller som er pårørende til alkoholafhængige.

Du kan også hjælpe dig selv og andre ved at skrive din egen fortælling. Alle fortællinger er navneanonyme, men du kan indsende fotos, der vises sammen med fortællingen. Du kan også kontakte os og få lavet små korte film, hvor du fortæller om dit liv. Kontakt Hope

Læs alkoholafhængiges fortællinger

Læs pårørendes fortællinger

Lav din egen fortælling